avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua
Matusa mea a decedat anul acesta, si sotul ei in 2004, nu sa facut mostenire dupa sot.
unchiul avea o fiica din prima casatorie, care a deschis sucesiunea dupa unchiul si a mostenit toate bunurile unchiului, casa si teren arabil, de matusa cu care unchiul nu a avut copii, nu spune nimic in certificatul de mostenitor.
Este posibil, ca frati matusi sa nu primeasca nimic.

Alte discuții în legătură

Mostenire INGINEL INGINEL Buna ziua Matusa mea a decedat, a fost casatorita cu unchiu care a decedat inaintea ei, iar el are o fiica din prima casatorie. El este propietar pe casa ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)