avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

Buna ziua
Matusa mea a decedat, a fost casatorita cu unchiu care a decedat inaintea ei, iar el are o fiica din prima casatorie.
El este propietar pe casa care cred ca este prmita prin mostenire, si niste teren arabil tot mostenire.
Ce cota primesc mostenitorii matusii in concurs cu fiica unchiului.
Cel mai recent răspuns: INGINEL , utilizator 09:51, 14 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
dar daca nu sa deschis succesiune dupa sot?
luna asta a iesit certificatul de mostenitor si singurul mostenitor al unchiului este fiica acestuia, de matusa nu spune nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire INGINEL INGINEL buna ziua Matusa mea a decedat anul acesta, si sotul ei in 2004, nu sa facut mostenire dupa sot. unchiul avea o fiica din prima casatorie, care a deschis ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor INGINEL INGINEL Buna ziua Matusa mea din partea mamei a decedat, ea a fost casatorita cu unchiul care avea o fiica din prima casatorie. Unchiul a decedat in 2004, dar nu sa ... (vezi toată discuția)