avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reclamatie neacordare prioritate, proba video
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reclamatie neacordare prioritate, proba video

Buna ziua,

De ce am nevoie pentru a face reclamatie pentru neacordare de prioritate de dreapta in cazul in care nu s-a produs un eveniment rutier ?

Mentionez ca am reusit sa evit accidentul, insa as dori ca cel care nu a acordat prioritate de dreapta sa suporte consecintele pentru faptele sale.

Daca am dovada video, este suficienta ? sau este obligatori existenta unui eveniment rutier pentru ca cel care nu acorda prioritate sa suporte consecintele legii.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
tebbaerty, utilizator
Cel mai recent răspuns: tebbaerty , utilizator 10:23, 18 Octombrie 2016
Sesizati in scris politia rutiera prezentand si proba video
Si politia este obligata sa aplice sanciunile necesare ?
Sau este o chestie subiectiva ( daca au chef si timp bine, daca nu, nu)
Daca sesizare este facuta in scris politia este obligata sa analizeze ce le sesizate, sa ia masurile ce se impun si sa va raspunda in scris asupra acestora.
Am inteles.

Va multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt vinovat intr-un accident cu daune fizice, am rca, ce risc? zinca_gheorghe zinca_gheorghe Buna ziua, Sunt vinovat intr-un accident rutier (neacordare de prioritate), pasagerul din dreapta celui care a intrat in mine a acuzat dureri de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier intre masina personala si masina echipaj de politie nitoiu nitoiu am fost implicat intr-un accident rutier cu o masina de politie, accidentul este cu avarierea celor doua masini. Descrierea evenimentelor ar fi urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)
Accident - intersectie nedirijata yo686 yo686 In urma cu aproximativ 3 luni am fost implicat intr-un accident rutier intr-o intersectie printre blocuri nesemnalizata cu indicatoare sau marcaje rutiere. ... (vezi toată discuția)