avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie Proces Verbal Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie Proces Verbal Rovinieta

Buna seara, E posibil sa mai fie deschise in forum subiecte asemanatoare, dar as dori sa intreb cum as putea scapa de un proces verbal, amenda in cazul unei roviniete. Fapta a fost comisa in data de 24.02.2016, intocmirea PV a fost facut pe 16.08.2016, deci din punct de vedere legal, ei respecta termenul legal de 6 luni si instiintarea de plata care a fost facuta prin posta la data de 13.10.2016 si in acest caz nu a fost depasit termenul de 2 luni. Pana aici totul ok, insa in plic am gasit procesul verbal cu numele agentului constatator si semnatura acestuia, dar toate acestea fiind o copie xerox, nimic original. Intrebarea este, pot sa fac contestatie pentru asa ceva, daca nu exista o semnatura olografa in original cu pixul? In primul rand, nu pot dovedi ca ceea ce detin eu este originalul si nici nu as putea sa ma prezint la judecatoria de unde am domiciulul. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta razvan19762708 razvan19762708 Astazi am primit in posta instiintare semnata de un agent constatator cnadnr,semant in original cu pixul un plic in care am gasit un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Viciu comunicare proces verbal de contraventie chans chans Am primit un \"Proces verbal de indeplinire a procedurilor de comunicare a procesului verbal de constatare a contraventiei\" insotit de o amenda pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)