avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma daca exista datorii la ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma daca exista datorii la ANAF

Buna seara,

As vrea sa infiintez o microintreprindere (unic asociat), insa am o problema cu ANAF-ul si nu as vrea sa platesc degeaba taxele pentru aceasta infiintare.

Intre 2011 si 2012, timp de 10 luni, am inchiriat masina personala (prin contract de inchiriere) ca si persoana fizica catre o persoana juridica. Am declarat acest contract la ANAF.

Din pacate nu am platit impozitul aferent catre Stat. Acum citeva saptamini am primit notificare de la ANAF ca s-a efectuat poprrire pe conturi si pe salariu.
Intr-adevar a ajuns la sediul firmei unde lucrez aceasta notificare, firma s-a conformat si deja a virat 30% din venitul salarial in contul de trezorerie.

As vrea sa stiu daca aceasta situatie impacteaza / apare in cazierul fiscal si daca da, in ce masura pot sa imi deschid microintrepinderea.

Multumesc!

Seara buna,
Radu

Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 14:27, 24 Octombrie 2016
Puteti verifica in cazierul fiscal acest lucru. Se elibereaza pe loc de la ANAF in raza teritoriala de unde aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal erosm erosm Buna seara! As vrea sa stiu daca cazierul fiscal se elibereaza si la ONRC in cazul in care o pers terta devine asociat la un SRL sau acesta se elibereaza doar ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal calytul calytul in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol? (vezi toată discuția)
Mutare bani din contul din trezorerie mariaurell mariaurell trebuie sa intre o suma de bani in contul din trezorerie. inca nu am platit ce datorez statului, conform declaratiilor depuse in 24 luna ce a trecut. datoria ... (vezi toată discuția)