avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... neplata contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

neplata contract

cum putem recupera noi ca restaurant contravaloarea meniurikor servite conform contractului, daca dimineta cumatrul mic ,pe baza faptului ca nu i-au venit invitatii spune cu nu are bani si nu poate plati?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:07, 18 Octombrie 2016
Litigiu... In prima faza puteti incerca o somatie scrisa mai explicit, in care aratati consecintele neplatii (litigiu, executare silita pe bunurile pe care le are, chiar daca nu a ... incasat nimic de la nunta).
Stiu ca ati vrea sa fie mai simplu, dar ... daca nu plateste de bunavoie, nu e alta solutie mai simpla.
Buna ziua,
Va trebui, daca nu plateste, sa-l actionati in instanta.
Incercati, initial, o intelegere amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o mare problema ma poate lamuri cineva? belw belw buna ziua am o mare problema , firma mea a livrat marfa catre o alta ffirma de aprox 9000 ron. la termen de 3 saptamani fara a primi vreo garantie. doar ... (vezi toată discuția)
Restaurant neserios: au schimbat prețul convenit cu o săptămână înainte de nuntă. cum pot rezolva această situație, ținând cont de faptul că am plătit avans dar nu am contract? allexs96 allexs96 Buna sera, va scriu cu urmatoare situatie, tragic-comica.... Ma fac vinovat ca am programat nunta la un local total neinspirat, acum 4-5 luni. Ne-am uitat ... (vezi toată discuția)
Plata onorariului unui pfa Stan Oana Stan Oana Buna ziua, ce pot face in cazul in care societatea cu care am avut incheiat un contract de colaborare nu a efectuat 2 plati pentru serviciile prestate? ... (vezi toată discuția)