Buna ziua,
am nevoie de un sfat in vederea stingerii unui litigiu.
In anul 2007 am primit un teren intravilan pe care se afla si casa in care locuiesc, cu cadastrul aferent, in acest moment eu fiind proprietarulul de drept. In 2015 in urma retrocedarii unui teren situat in vecinatatea terenului meu, (vandut apoi unor alte persoane), constatam in urma masuratorilor cadastrale ca terenurile noastre sunt suprapuse. Aceasta suprapunere se datoreaza erorii reperelor din cadastrul meu, terenul fiind deplasat pe planul cadastral cu exact un metru, aceasta fiind si cauza suprapunerii. Mentionez ca terenul este imprejmuit de un gard construit cu mai bine de 30 de ani in urma, proprietatea a fost a parintilor mei, care o detin asa cum este in acest moment de mai bine de 40 de ani, nu a fost repozitionat nici un gard in tot acest timp, insa sunt acuzat ca am mutat gardul. Cum pot iesii din aceasta situatie creata de erorile de masurare a cadastrului, cum trebuie sa procedez in continuare ?
Multumesc.
Cadastru gresit
AFANFANA
In anul2006 un vecin face cadastru propietati sale i-l pune hortofoto plan ,optine nr cadastral
acum in 2015 doresc sa fac si eu cadastrul pe propietatea de ... (vezi toată discuția)