avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina fara plata timbrului de mediu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina fara plata timbrului de mediu?

Buna ziua, doresc achizitionarea unei masini dintr-o tara din UE si as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a inmatricula autoturismul fara plata timbrului de mediu. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:25, 20 Octombrie 2016
Doar cu actionarea in instanta a Instituției Prefectului – Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor pentru obligarea la înmatricularea autoturismului fără plata timbrului de mediu prevăzut de O.U.G. nr.9/2013 privind timbrul de mediu. Evident ca pana la solutionarea dosarului, odata cu expirarea numerelor provizorii, autoturismul nu poate fi pus in circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Roland Mindrila Roland Mindrila Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Daca aveti pronuntari sub incidenta LEGII 9/2013 PRIVIND TIMBRUL DE MEDIU va rog sa ne ... (vezi toată discuția)