avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz internare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz internare

buna ziua
imi cer scuze daca nu postez intrebarea la locul potrivit
Tatal meu este paralizat de 10 ani .In urma cu 4 ani a inceput sa prezinte necroza pe maini apoi pe picioare .Acestea s-au transformat treptat in rani care se extind in loc sa se vindece
mentionez ca a fost consultat la domiciliu de mai multi medici dermatologi deoarece nu putem sa il transportam lla cabinet .In functie de medicamentele prescrise le-am aplicat prin asistare la domiciliu.Pansare ,consult periodic etc .Nu da rezultate nimic fiind in stare avansata de degradare si o alimentatie slaba (doar iaurt si fructe pasate) .Deoarece ranile nu se vindeca doamna doctor care vine periodic la domiciliu ne-a recomandat sa il internam sa il trateze pe tatal meu chirurgical(sa ii taie pielea infectata ).Tatal meu refuza internarea iar doamna doctor ne solicita semnatura pe proprie raspundere ca ne asumam toate riscurile .Eu sunt de acord sa il internez desi stiu ca ptr el va fii o trauma sa il scoatem dupa atatia ani din patul lui .El este constient si nu vrea sub nici o forma sa mearga la spital spunand ca nu mai vrea sa traiasca.
problema e ca mie mi-e frica sa semnez un act in numele lui (tatal meu neputand sa semneze si sa vorbeasca clar )Am nevoie de un sfat,exista o modalitate cu martori sa intocmesc un act prin care sa pot justifica refuzul tatalui meu ? ptr ca nu vreau sa am probleme daca el desi stie ca s-ar putea infecta (septicemie) nu vrea sa asculte medicu.La randul ei doamna doctor se teme de acelasi lucru ,desi stie ca din partea noastra nu are de ce sa isi faca probleme ,,si-a facut datoria,dar vrea si ea sa fie acoperita ,Va rog ajutati-ma sa gasesc o solutie legala ,nu ma lasa inima sa il internez cu forta sa il sedeze cand stiu ca nu mai va trai mult .Multumesc

Alte discuții în legătură

Medic de familie agresiv verbal. unde fac reclamație? Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua! Saptamana trecuta joi am fost la medicul de familie cu o ruda care are un handicap psihic moderat permanent,dar pe langa aceasta boala in urma cu ... (vezi toată discuția)
Unul dintre cele mai mari spitale private din romania incarca nota pacientilor silverink silverink Buna ziua, ma numesc ***** si sunt di judetul Vrancea, pe data de 18/05/2016 l-am adus pe tatal meu la URGENTE intr-un spital privat din Bucuresti pentru un ... (vezi toată discuția)
Este sau nu un caz de malpraxis? melania_1 melania_1 buna!, ma numesc melania.........tot navigand pe internet v-am gasit pe dumneavoastra, si va scriu in speranta ca poate ma veti putea ajuta...........nici nu ... (vezi toată discuția)