avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PVC - CAI DE ATAC - ordinare si extraordinare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PVC - CAI DE ATAC - ordinare si extraordinare

Buna ziua tuturor!
Iata ce am patit:
Conduceam intr-un judet indepartat de Bucuresti.
Am fost oprit si sanctionat contraventional.
Considerand ca netemeinica si nelegala contraventia am depus plangere la judecatorie competenta teritorial si am castigat.
Militienii au apelat hotararea de fond la tribunalul lor teritorial.
Atunci cand mi-a solicitat intampinarea, Tribunalul nu a binevoit sa imi transmita odata cu actiunea si inscrisul fals pe care militienii l-au depus.
Total ostili mie - justiabilul politicos neindobitocit, magistratii locali bineinteles ca au dat castig de cauza colegilor lor; se intampla in Iulie 2016.
Am primit recent comunicarea si hotararea.
Ce cai de atac as mai putea folosi?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)
Hotarare de suspendare a judecarii unei plangeri contraventionale impotriva cnadnr monicaliliana monicaliliana in data de 26.04.2012 mi-au fost afisate la domiciliu, conform procedurii si in termenul legal 7 p.v.c.c. incheiate de CNADNR pe care le-am contestat intrucat ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)