avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice aplicarea legii 163/2016 de modificare a legii 10/1995
Discuție deschisă în Achiziţii publice

aplicarea legii 163/2016 de modificare a legii 10/1995

la sfarsitul lunii iunie a acestui an am participat la deschiderea ofertei pentru un obiectiv. In caietul de sarcini la care era anexat contractul se prevedea o garantie de buna executie cu o valabilitate de 365 de zile de la terminarea lucrarilor. in luna septembrie a acestui an am primit scrisoarea de acceptare a contractului si contractul cu mentiunea ca in termen de 28 de zile sa aducem autoritatii contractante contractul semnat si garantia de buna executie valabila pentru cele 365 de zile. Nu am primit inca contractul semnat de investitor insa ni s-a solicitat extinderea garantiei de buna executie pentru o valabilitate de 5 ani cf art 7 alin (3). Ce este de facut in acest caz intrucat oferta a fost cotata pentru o garantie de 1 an si nu 5 ani, adica in oferta nu am inclus acest risc de extindere a garantiei de la 1 an la 5 ani. Este legala aplicarea acestei legi daca licitatia a avut loc inainte ca aceasta lege sa intre in vigoare si mai ales ca, caietul de sarcini prevede o garantie de 1 an?

Alte discuții în legătură

Obligativitatea achizitionarii caietului de sarcini ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Cunosteti cumva vreo reglementare legala prin care un participant la o licitatie este obligat sa cumpere de la autoritatea contractanta caietul de ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre oferta si contract Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Avem urmatoarea speta: Firma x castiga in urma licitatiei un contract de servicii cu o institutie de stat. Oferta firmei a fost facuta pe un ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica paby paby Buna ziua, Am o intrebare cu privire la documentatia necesara participarii la o licitatie publica tinuta de catre primarie . Daca in caietul de sarcini este ... (vezi toată discuția)