avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere apel transformare munca in folosul comunitatii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere apel transformare munca in folosul comunitatii in amenda

buna ziua. nu am achitat o amenda contraventionala si in urma unei hotarari judecatoresti s-a transformat in munca in folosul comunitaii insa eu vreau sa platesc amenda...am drept de apel 30 de zile de la comunicare . vreau sa fac apel ca sa pot platii amenda si nu stiu cum si in ce fel. va rog sa ma ajutati cu trimitere model cerere apel sau ce trebuie sa fac. va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Am castigat conflictul de munca andreisl andreisl Am castigat conflictul de munca, dupa doi ani si jumatate. S-a dispus anularea deciziei de desfacere a contractului de munca, reancadrarea mea si plata tuturor ... (vezi toată discuția)
Amenzile se pot transforma in munca in folosul comunitatii? bigionut bigionut Buna ziua, Amenzile se pot transforma in munca in folosul comunitatii? Daca da, in ce conditii? Cazul meu: Am luat 3-4 amenzi pe perioada stundentie ... (vezi toată discuția)