avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatii cu handicap sunt obligati sa plateasca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatii cu handicap sunt obligati sa plateasca impozit pentru bonurile de masa?

Buna !

Vreau sa stiu daca am un angajat la firma (tip handicap ) stiu ca acesta nu achita 16% impozit pe salariu si are 3 zile in plus de concediu ,dar,vreau sa stiu daca ii impozitez si bonurile de masa ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 19 Octombrie 2016
Daca este scutit pe impozitul pe salariu, atunci nu i se retine impozit nici pentru tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Impozit tichete masa mnd mnd Buna ziua, Daca poate cineva sa ma elucideze in legatura cu impozitul pentru tichetele de masa. In OUG 58/2010, art. 4, lit. b) spune ca: \"se abroga ... (vezi toată discuția)
Impozitarea tichetelor de masa florindo florindo Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoarea la impozitarea tichetelor de masa. Angajatorul unde lucrez eu in 2023 imi calcula/ retinea din salariu cei 10%, ... (vezi toată discuția)