avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit imobiliar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit imobiliar

buna ziua.in cazul in care iau un credit de la banca,ma ajuta la ceva sa inregistrez audio sau chiar video,discutia cu operatorul care imi confirma ca rata va fi fixa si egala pe toata perioada,si spune suma totala pe care trebuie s-o returnez,inclusiv comisioane.contractul am inteles ca are vreo 18 pagini si contine termini juridici pe care nu-I pot intelege,iar dupa ce-l semnez,pot apare surprizele!!!in situatia respectiva ma ajuta inregistrarile in instant?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:29, 19 Octombrie 2016
Nu, nu va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda ... FRANCU_CONSTANTIN FRANCU_CONSTANTIN Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda fixa si rate egale anuale, insa am observat, din graficul de rambursare si din structura ratei ... (vezi toată discuția)
Comisioane ascunse? IulianL IulianL Buna ziua. As fi interesat de un imprumut de la Provident(la banca nu mai pot lua fiindca am alte rate). NU vreau sa dezbat subiectul cum ca ar fi prea scumpi ... (vezi toată discuția)
Scadentar la un credit in euro simonaluana simonaluana buna ziua, nu stiu daca am nimerit bine sectiunea, dar daca tot sunt aici as avea urmatoarea speta: o cunostinta a luat un credit in euro de la o banca, in ... (vezi toată discuția)