Nu spun ca nu este normal sa,mi perceapă dobânda unde ati văzut si înțeles dv asa ceva doamne ferește?!?, dar nici sa plătesc la început mai întâi dobânda aferenta si abia apoi sa înceapă sa,mi plătesc și eu din valoarea creditului asta nu pot sa înțeleg eu, dar din păcate vad ca nimeni pana acum nu a înțeles sau nu vrea sa inteleaga despre ce este vb de fapt?!?. La finalul graficului am o suma calculata totala de dobânda de plata, spre ex 24000 lei, de ce ea nu poate fi.imparita egal pe fiecare luna de rambursare a creditului fără sa schimbe valoarea ratei totale lunare?!?. Pai cum adică dv vi se pare normal ca eu sa plătesc cel puțin un an de zile numai dobânda și după aia sa încep sa plătesc și la banii luați efectiv de mine?!?. Eu nu pot înțelege asa ceva și o sa ma adresez în acest sens în primul rand PC și sunt curios ce răspuns îmi va da în raport cu cel al dv de aicea?!?
gi-jane2 a scris:
Creditul il returnați fix asa cum v-ati inteles, nu e nimic ilegal. E legal sa va perceapă dobanda și pt cei viteji care vor sa plateasca anticipat, se asigura ca își iau dobanda sau cea mai mare parte din ea.
Nu cred ca veti îndrepta asta nicaieri.