avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire

in data de 22.0.9 2016am facut o notificare la e.on tg.mures pentru infiintarea unei comisii care sa se deplaseze pe terenul intravilan ce-l detin prin mostenire pentru a calcula pagubele aduse de cei 7 stilpi de inalta tensiune ce-mi tranziteaza terenul.nu am solicitat nimica in plus.astazi 19.10.2016 am primit raspuns la notificare cu totul la alta problema.adica e,on invoca legea 123 din 2012 articolul 44.pot avea vreo sansa sa deschid proces si ce lege i-mi apara dreptul la proprietate.multumesc
Cel mai recent răspuns: cristian70 , utilizator 12:26, 22 Octombrie 2016
Buna seara,
Va sfatuiesc sa-i chemati in judecata si sa solicitati stabilirea unor despagubiri ei pastrand dreptul de servitute.
Atentie, sa fie stalpii proprietatea E.ON sa nu fie stalti din inelul de inalta tensiune din cadrul Sistemul National situatie in care va trebui sa va judecati cu Statul Roman.
multumesc pentru raspuns.stilpi care se afla pe proprietatea mea au 20kw deci nu sint de inalta tensiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare chirie stalpi de tensiune romeo59 romeo59 prin proprietatea mea am 6 stilpi de tensiune ca o tranveseaza de la un capat la altul.este necesar ca sa ma judec cu e.on pentru ca sa ajungem la o ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)
Nr legi stilpi aflati pe proprietate particulara utilizator2 utilizator2 am 2 stilpi electricitate, medie tensiune, pe proprietatea mea. intentionez sa negociez cu renel chiria. ce legi pot mentiona la negociere? va multumesc ... (vezi toată discuția)