avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lntrebare chirie stalpi de tensiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lntrebare chirie stalpi de tensiune

prin proprietatea mea am 6 stilpi de tensiune ca o tranveseaza de la un capat la altul.este necesar ca sa ma judec cu e.on pentru ca sa ajungem la o intelegere?multumesc.
Cel mai recent răspuns: romeo59 , utilizator 12:45, 6 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri de tensiune de la electrica trec prin proprietate. GermanAlex GermanAlex Am o proprietate de cateva hectare prin care trec cabluri de tensiune pe stalpi de la Electrica. Din cauza aceasta am probleme cu vanzarea anumitor loturi, iar ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cristian70 cristian70 in data de 22.0.9 2016am facut o notificare la e.on tg.mures pentru infiintarea unei comisii care sa se deplaseze pe terenul intravilan ce-l detin prin ... (vezi toată discuția)
5 stilpi de joasa tensiune (220v) pe proprietatea mea (retrocedata in '92) Balaurul Balaurul O întrebare va rog: În '49 strabunului mei i-au fost luate pamînturile. Urmare a legii 18/'91 mi s-a retrocedat un teren intravilan (intr-o cumuna) pe care ... (vezi toată discuția)