avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda vignieta in localitatea unde am domiciliu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda vignieta in localitatea unde am domiciliu

am primit amenda pt vignieta. in localitatea unde locuiesc este o camera pt vignieta. camera este situata in localitate. eu puteam foarte bine sa nu ies din localitate. trebuie sa platesc amenda, sau poate fi contesta cu sanse sa nu o platesc.

Alte discuții în legătură

Taxa vignieta Horea52 Horea52 Am uitat pur si simplu sa platesc vignieta 2 luni jumate (iulie-aug si sep 2016).Bineinteles ca imediat ce am realizat ca nu am vignieta am cumparat una anuala ... (vezi toată discuția)
Vinieta bulgaria Leon22 Leon22 Buna ziua. Ieri am cumprat vinieta din vama Ruse iar baiatul de la ghiseu mi-a gresit numarul de inmatriculre cu o litera. I-am spus de cateva ori sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)