avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vinieta Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vinieta Bulgaria

Buna ziua. Ieri am cumprat vinieta din vama Ruse iar baiatul de la ghiseu mi-a gresit numarul de inmatriculre cu o litera. I-am spus de cateva ori sa imi faca alta vinieta dar a zis ca e ok pentru ca aparatele scaneaza doar codul de bare pe care l-am lipit pe parbriz. Daca in caz ca primesc amenda se poate contesta? Am bonul fiscal in care doar o litera este gresita vinieta ( a scris SV in loc de SB) multumesc.
Cel mai recent răspuns: Leon22 , utilizator 08:44, 4 Septembrie 2017
Cu siguranta se poate contesta, dar poate sa nu fie cea mai bina solutie.
Depinde cat de mare este amenda. Costurile unui proces, in care trebuie sa angajati un avocat din Bulgaria, pot sa fie mult mai mari, sansele nefiind garantate.
S-ar putea sa existe posibilitatea platii a 70% in primele 14 zile. Nu stiu daca este o informatie corecta, dar luati in calcul aceste posibilitati, in cazul in care aveti nenorocul sa primiti acasa un PV de la ei.
Succes.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Am inteles. Multumesc pentru raspuns si sper ca e asa cum mi-a spus "vanzatorul" de vigniete:))( ca blitzu scaneaza actibildu de oe geam si nu e problema).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ... maria1412 maria1412 Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ca la ora 17.58 am condus in Austria fara Vignette, in conditiile in care la 18.06 am bonul cu ... (vezi toată discuția)
Amenda ciudata?! monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog tae mult dati-mi un sfat in urmatoarea speta:autocarul societatii a fost oprit de cei de la drumuri fara rovinieta,ideea era ca ea exista dar ... (vezi toată discuția)