avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lnjurata la telefon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lnjurata la telefon

Buna ziua ,

In primul rand imi cer scuze daca nu am incadrat intrebarea bine in forum.

Daca in urma unei discutii telefonice am fost injurata si batjocorita pot depune plangere la politie? Vreau sa fac o reclamatie impotriva unor rude si as vrea sa stiu daca sa trec si faptul ca am fost injurata sau or sa vada dansi in urma inregistrari telefonice.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 13:40, 22 Octombrie 2016
Nu va obositi cu plangeri la Politie sau dosare civile, calomnia nu mai este infractiune iar pe parte civila aveti sanse care tind inspre 0 sa obtineti ceva. Citez exact raspunsul unui avocat in legatura cu asta: " acum se pot baga toti unul pe altul in .... si nu li se intampla nimic"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista inregistrari apeluri telefonice BVFlorina BVFlorina Am depus la Parchet o plangere penala pentru hartuire si amenintare intrucat din luna ianuarie 2014 primesc sms-uri de pe doua cartele telefonice. M-am ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Telefoane ascultate ?! sau nu ... badguy_goodguy badguy_goodguy Vreau sa aduc in discutie , o veche tema... telefoanele in Romania sunt sau nu inregistrate in masa? Sunt unele \"guri rele\" care afirma chiar ca atunci ... (vezi toată discuția)