avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

buna ziua,am si eu o intrebare.Sunt in concediu de crestere copil ca urmare a absolvirii scolii postliceale sanitare,CCC se termina pe 10 decembrie 2016,iar in septembrie m-am inscris la farmacie.M-ar interesa daca as putea primi CCC fiind insarcinata in luna a 4 a,copilul urmand sa se nasca pe 20 martie 2017.va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ContSters392074 ContSters392074 buna ziua,am si eu o intrebare.Sunt in concediu de crestere copil ca urmare a absolvirii scolii postliceale sanitare,CCC se termina pe 10 decembrie 2016,iar in ... (vezi toată discuția)
Drept la indemnizație ccc Ginutza 2017 Ginutza 2017 Buna ziua.am o intrebare.sunt însărcinată,sarcina gemelara!în septembrie 2016,m-am angajat la o firma,iar din 16 noiembrie 2016 pana in 30 decembrie2016 am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)