avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drept la indemnizație ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drept la indemnizație ccc

Buna ziua.am o intrebare.sunt însărcinată,sarcina gemelara!în septembrie 2016,m-am angajat la o firma,iar din 16 noiembrie 2016 pana in 30 decembrie2016 am rămas in concediu fara salar.dar fiind faptul ca trebuie sa nasc la începutul lunii octombrie,as dori i sa stiu daca am dreptul la indemnizație pt cresterea copiilor.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 16 August 2017
Doamna, trebuie sa fi realizat venituri in 12 luni din ultimele 24.
@ Ginutza 2017

In speta, veti beneficia de indemnizata pentru CCC.

Perioada eligibila pentru CCC in cazul dvs este noiembrie 2015 - octombrie 2017

Perioadele luate in calcul:
- septembrie 2016 - 16 noiembrie 2016 (3 luni)
- ianuarie - octombrie 2017 (10 luni)
Total : 13 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez sau nu de indemnizatie? MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Bună ziua ..as dori sa știu dacă o sa beneficiez de Indemnizația de creștere a copilului sau nu . Perioada în care am lucrat a fost 01.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Buna seara Bianca7 Bianca7 Buna seara.Anul trecut in luna iulie 2017 am terminat facultatea,forma de invatamant la zi.Am depus dosarul pt somaj imediat după, iar în septembrie m.am ... (vezi toată discuția)
Pot primii indemnizație? Silva01 Silva01 Buna ziua, Am o situație similara, mi-am dat demisia în noiembrie 2016 și urmează sa nasc în septembrie 2017 iar înainte de aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)