avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot primii indemnizație?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot primii indemnizație?

Buna ziua,
Am o situație similara, mi-am dat demisia în noiembrie 2016 și urmează sa nasc în septembrie 2017 iar înainte de aceasta perioada am lucrat din februarie 2013-noiembrie 2016,cum se va calcula indemnizatia?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 26 Ianuarie 2017
Data nasterii : septembrie 2017

Perioada eligibila pentru CCC : octombrie 2015 -septembrie 2017

Perioada acoperita : octombrie 2015 - noiembrie 2016 (14 luni)

Perioada luata in calcul pentru stabilirea indemnizatiei pentru CCC ,in conditiile mentionate de dvs., este : decembrie 2015 - noiembrie 2016
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Prin urmare, conform regulilor în vigoare pot beneficia de indemnizatie, corect?
Intr-adevar, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC in conditiile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez sau nu de indemnizatie? MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Bună ziua ..as dori sa știu dacă o sa beneficiez de Indemnizația de creștere a copilului sau nu . Perioada în care am lucrat a fost 01.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)