avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cheltuieli
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cheltuieli

M-ar interesa, cat m-ar costa ( in medie):
1. sa angajez un avocat care sa faca demersuri la finante/sau la firma la care lucreaza cineva, pentru a afla salariul pe care il are persoana respectiva.
2. Sa apelez la un executor pentru a recupera o suma de bani, privind pensia alimentara si niste cheltuieli de judecata.
Ma intereseaza sa stiu o suma cu aproximatie daca altfel nu se poate.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:15, 20 Octombrie 2016
1.Salariul este confidenţial, nu puteţi afla salariul cuiva decât dacă respectivul doreşte să-l aflaţi.Deci nici avocatul nu poate să vă ajute.
2.Executorul are onorariu neplafonat, compus dintr-o taxă fixă, necesară pentru taxe şi onorariul propriu, diferă de la caz la caz, dar costă cel puţin 500 lei.
Puteti apela direct la un executor judecatoresc pt a pune in executare o sentinta privind pensie de intretinere,executorul avand la indemana mijloacele pt a afla veniturile debitorului prin adrese la anaf,poprire salariu,adresa la adm financiara pt bunuri mobile sau imobile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara robyroby77 robyroby77 Buna ziua Asi dori sa va intreb ce se intampla in cazul in care tatal nu-si face datoria de a plati pensi alimntara catre fiiul sau minor, elev aflat in ... (vezi toată discuția)
Cum se executa silit un cabinet individual de avocatura? maxcost maxcost Am castigat in instanta un proces contra unui avocat; ca urmare am cerut si mi s-au aprobat cheltuieli de judecata (taxe judiciare, onorariu de avocat), iar ... (vezi toată discuția)
Taxe partaj ileana1 ileana1 cam cat m-ar costa un partaj pt un ap de 650 milioane lei?taxe+avocat? asa... cu aproximatie. (vezi toată discuția)