avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea definitivă a salariatului dintr-un birou al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea definitivă a salariatului dintr-un birou al unităţii, într-o altă secţie

Lucrez in domeniul sanitar la biroul Y. Am fost mutata printr-o dispozitie semnata de seful de servici si de manager, intr-o sectie Z a spitalului cu alte noi sarcini de servici in plus fata de cele din fisa postului initiala dar cu pastrarea salariului(fara act aditional). In decizie nu se specifica faptul ca ma deleaga, ci doar ca "salariatu x, din cadrul biroului Y incepand cu data de .. isi va desfasura activitatea pe sectia Z." Eu pot beneficia de sporurile aferente sectiei in care m-am mutat (sporuri de care beneficiaza toti salariatii sectiei respective), chiar daca eu in acte figurez tot pe biroul Y si nu am avut initial aceste sporuri? Mentionez ca in fisa postului este specificat ca loc de munca atat numele biroului de unde am plecat cat si al sectiei unde imi desfasor activitatea in prezent. #-o

Alte discuții în legătură

Fisa postului sef sala restaurant dana state dana state Buna ziua si La multi ani! Caut un model pt fisa postului de sef sala restaurant si nu reusesc sa gasesc mare lucru pe net. Va rog sa ma ajutati, daca ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata în funcția de operator date principal ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Sunt angajata în funcția de operator date principal în cadrul unui Spitalul Județean de Urgență, având o vechime de 18 ani în aceasta ... (vezi toată discuția)