In urma unui proces de partaj ca urmare a decesului sotului meu am de recuperat doua depozite bancare, sume banesti și bunuri. Executarea silita a decurs normal, recuperand tot inafara de un depozit de la CEC (cealalta banca mi-a eliberat banii din depozit fara probleme). Problema mea este ca CEC-ul refuza sa-mi elibereze banii din depozitul bancar pe motiv ca nu toata suma este a mea, in sentinta fiind trecute doar cotele parti din fiecare bun. Executorul a trimis dovezi prin care reiese ca s-au facut compensatii și ca suma din cont este intrecuta de sumele banesti pe care le mai am de recuperat de la ceilalti mostenitori, am depus la banca dovezi prin care arat ca mi se depun si alte sume banesti de la ceilati mostenitori.Procesul a durat cinci ani , ceilalti mostenitor au pierdut procesul, nu au facut contestatie la executare. Mi s- a mai spus ca banca trebuie sa calculeze daca am dreptul la depozit (un angajat s-a chinuit sa calculeze, desi consider ca nu are acest drept) iar dupa o munca de convingere ca trebuie sa puna in aplicare actul de executare , mi-au spus ca elibereaza suma doar daca fac un acord legalizat la notar cu ceilalti mostenitori prin care acestia sunt de acord ca eu sa preiau suma din depozit.In acest sens executorul a vorbit cu ceilalti mostenitori și au fost de acord doar ca de 2 luni nu mai stiu nimic. Ce pot să fac in aceasta situatie. Un avocat mi-a zis ca trebuie sa deschid un proces pentru a recupera suma.
Ma gandeam. Dar totusi ce se poate face in acest caz?Refuzul este din partea unui angajat al bancii nu am discutat cu directorul. Angajatul respectiv mi-a mai propus printre altele sa ma duca cu el la ceilalti mostenitori acasa casa fie sigur ca mi se cuvine depozitul. Absurd mi se pare si ma suna disperat ca el trebuie sa rezolve cazul. In cele din urma mi s-a zis ca intradevar mie mi se cuvine depozitul dar vrea totusi un acord la notar. Ce mai pot sa fac sau ce ar putea sa faca executorul?
Partaj-executare
popelena1
Buna seara. In urma unui proces de succesiune in urma decesului sotului, am primit o sentinta judecatoreasca in care bunurile au fost impartite in loturi ... (vezi toată discuția)