avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrerupere concediu pre/postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrerupere concediu pre/postnatal

Buna ziua,as dori si eu niste raspunsuri.Sotia mea a nascut in data de 21-07 a.c. A intrat in prenatal in data de 08-06 a.c. Intrebarea mea este daca poate reveni la serviciu ,iar eu sa intru in concediul pt cresterea copilului, sau trebuie sa stea toate acele 162 (sau 120, pt ca nu stiu daca a intrat in vigoare noua lege) de zile in concediul pre/postnatal si apoi sa depun eu actele pt acordarea indemnizatiei de crestere a copilului?
Va multumesc mult,Marian
Cel mai recent răspuns: marian72 , utilizator 18:44, 27 August 2009
pentru a se intra in concediul de ingrijire pana la doi ani, obligatoriu trebuie sa beneficieze de 42 de zile post natal.Ulterior puteti dvs.sa depuneti cerere pt.ingrijire.
Sarut-mana si multumesc frumos pentru raspunsul prompt! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda concediul postnatal si cel pt crestere copil? Inaela Inaela Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am o sarcina gemelara. Pana acum am beneficiat de 72 zile CM. Peste 2 sapt urmeaza sa intru in prenatal. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creșterea copilului Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua As avea o întrebare... Urmează sa nasc in luna august și încă nu am intrat în concedii prenatal pentru ca nu am avut nevoie. Dacă întru ... (vezi toată discuția)