Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am o sarcina gemelara. Pana acum am beneficiat de 72 zile CM. Peste 2 sapt urmeaza sa intru in prenatal. As vrea sa stiu ce se intampla cu acele zile de concediu ramase (postnatal). Va fi platit? Cum se va acorda si plati cel pt crestere copil? (Stiu ca se plateste pana vand copiiii implinesc doi ani.) Se va suprapune cu cel postnatal si va fi platit unul singur? Multumesc!
Ok. Dar am inteles ca acest CCC se termina atunci cand copiii vor implini 2 ani. Or eu voi mai avea dupa nastere cel putin 42 de zile de concediu postnatal. Deci, logic ar fi sa ma intorc la serviciu dupa 2 ani si 42 de zile. Asa se va intampla? Multumesc pt raspunsuri!
Nu, concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului se acorda incepand cu ziua urmatoare celei in care se termina concediul medical sarcina si lauzie, si nu se acorda pe o perioada de 2 ani, ci pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil.
Ccc tata
onushkamaya
Buna ziua,
urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)