avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare diferente salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare diferente salariale

Buna seara,
Sunt cadru didactic si am descoperit o greseala la salariu. Ma incadrez la transa de vechime in invatamant14-18 ani , iar in munca ar fi trebuit sa fiu incadrata in urma cu doi ani si patru luni la transa de vechime in munca15-20 de ani. Acest lucru nu s-a intamplat (acum am descoperit) si am solicitat plata sumelor restante pentru perioada de doi ani si patru luni conform gradatiei 15-20 de ani. De la scoala mi s-a spus ca nu primesc decat pentru un an acesti bani fara vreo alta explicatie. Cum este corect? Eu stiu ca se pot recupera sumele restante pana la 3 ani conform codului civil , articolul 2517. Va rog frumos sa ma lamuriti.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 22 Octombrie 2016
Intr-adevar, in instanta se pot recupera drepturi salariale pe cel mult 3 ani de zile din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime ildiko23 ildiko23 Buna ziua! Sunt angajata in invatamant de la 1 sep. 2005, si am trecut la transa de vechime 6-10 ani (10% spor) din 1 sept 2011, avand pana atunci 5% spor ... (vezi toată discuția)
Vechimea in invatamant Cretuilisca Cretuilisca Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce nu beneficiez de alta incadrare la fel ca si ceilalti colegi care au primit in anul acolar 2016-2017 transa de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea la politistii incadrati in anul 1990? TOMY37 TOMY37 M-am angajat in politie in luna septembrie 1990. Pe fondul unor,,greseli,, am fost incadrat cu gradul de serg.maj., cand ,conform varstei ar fi trebuit sa fiu ... (vezi toată discuția)