avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vechimea in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vechimea in invatamant

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce nu beneficiez de alta incadrare la fel ca si ceilalti colegi care au primit in anul acolar 2016-2017 transa de vechime peste 25 de ani .Eu am trecut in luna octombrie la peste 25 de ani dar incadrarea mea a ramas aceiasi.Se mai plateste sau nu aceasta transa de vechime.Mentionez ca sunt cadru didactic cu gradul I.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 3 Mai 2018
Incepand cu 01.07.2017 a intrat in vigoare Legea 153/2017 care prevede :
art.10
....
(4) Tranșele de vechime în muncă în funcție de care se acordă cele 5 gradații, precum și cotele procentuale corespunzătoare acestora, calculate la salariul de bază avut la data îndeplinirii condițiilor de trecere în gradație și incluse în acesta, sunt următoarele:
....
e) gradația 5 - peste 20 de ani - și se determină prin majorarea salariului de bază avut cu cota procentuală de 2,5%, rezultând noul salariu de bază.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime invatamant preuniversitar sbpackard170 sbpackard170 As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Sunt institutor SSD, Grad I, cu vecgime 41 ani, sunt pensionata si lucrez in sistemul de plata cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog? as candida ... Iuliana N Iuliana N Buna seara! Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog? As candida pe un post de debutant in asistenta sociala la primarie dar nu stiu ce salariu de incadrare ... (vezi toată discuția)
Calcul gradatie bugetar onisifor8 onisifor8 Cum se calculeaza gradatia unui bugetar|personal contractual angajat in ian 2019, dar a unui personal contractual angajat inainte de 31.12.2010? (vezi toată discuția)