avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii fiscale/legale navigator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii fiscale/legale navigator

Buna ziua!

Sotul meu este navigator, are contract de munca permanent cu o firma de crewing cu sediul in Danemarca si cu office si in Romania. Navigheaza in ape internationale. Primeste lunar, intr-un cont din tara salariul conform contractului semnat. Nu i se platesc contributii de sanatate, pensii etc. Va rog sa-mi spuneti daca el, in calitate de cetatean roman, trebuie sa depuna vreo declaratie de venit la ANAF sau sa plateasca obigatoriu vreo cotizatie la stat.(sanatate, pensii etc)

Alte discuții în legătură

Angajare pe o nava de croaziera alina hinsea alina hinsea 1.Poate o firma din Danemarca sa angajeze direct, fara a fi nevoie sa contacteze o firma de crewing, personal roman pentru o nava de croaziera? (ma refer atat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - neplata o27112008 o27112008 Buna ziua in calitate de mama ce am in intretinere un minor, am primit prin decizie judecatoreasca plata unei pensii alimentare de catre tatal copilului in ... (vezi toată discuția)
Administrator pensionar Monica H. Monica H. Administrator SC pensionar mai datoreaza contributii catre stat/casa de pensii??? (vezi toată discuția)