avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cota impozit venit SRL-D
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cota impozit venit SRL-D

Ce cota de impozit pe venit are o SRL-D, microintreprindere, infiintata in 2016 (inca nu are niciun venit), fara salariati?
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2016
carmenbn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 12:13, 23 Octombrie 2016
Cota e de 3% din venitul impozabil. Dacă ziceți că nu are niciun venit, depuneți declarația 100 cu suma 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua, declaratia 010 (help) ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)