avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie anticipata

- Buna ziua,
- V-as ruga sa-mi spuneti daca , la stabilirea stagiului total de cotizare,sau a vechimii totale in munca pentru pensia anticipata,se iau in calcul si perioadele lucrate part-time ,pt.care au fost platite toate contributiile.
Ex: contract de munca 8h/zi + contr.munca 4h/zi, dovada facandu-se cu adeverinta vizata de toate institutiile .
-Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:46, 23 Octombrie 2016
Nu intra in calcul in nici-un fel de stagiu.
Intra doar in calculul punctajului mediu anual.
Castigati in plus la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare ani de facultate pt pensie ElenaLuisa ElenaLuisa Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca se pot adauga anii de facultate pt a ajunge la stagiul complet de cotizare. Ex: am 26 ani lucrati si daca adaug cei 4 ani ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii in munca daniel02gc daniel02gc Conform legii in baza careia sunt platit beneficiez de niste sporuri pentru vechimea in munca.As vrea sa stiu daca la stabilirea perioadei de vechime in munca ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate nesica nesica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul II avand in vedere ca sunt nascut in septembrie 1954 si lucrez din octombrie ... (vezi toată discuția)