avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil

Buna ziua. Am luat un credit in anul 2008 de la banca in moneda CHF. Am platit mai mult de jumatate, dar a crescut valoarea CHF, am platit lunar, dar mai putin decat in grafic. Actualmente debitul meu s-a dublat, iar Banca a cesionat creanta catre KruK. As incerca o actiune in instanta pentru clauze abuzive, dar creanta e cesionata, ma mai pot judeca cu banca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:15, 23 Octombrie 2016
Buna seara,
Nu semnati NIMIC si nu promiteti nimic decat in prezenta unui avocat.
KRUK si alte firme aemenea sunt firme de recuperatori care actioneaza la limita legii (de multe ori in afara ei) si profitand de nestiinta si frica oamenilor.
Ironia sortii este ca cei care nu au bani de rata, nu au bani nici de avocat.

@ileana7, in principiu DA, va puteti judeca cu banca (sau cu Kruk ori cu ambii), insa important este si care va fi obiectul dedus judecatii. Intr-adevar chestiunea este sensibila, iar pentru a o desensibiliza va trebuiesc fie cunostinte juridice, fie bani, fie suport juridic pro bono.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie bancara preluata de recuperatori stef_56 stef_56 Am luat un credit de la cec in 2007 pe care nu l-am putut achita la vremea crizei si pentru ca aveam asigurare, cec-ul a executat asiguratorul si datoria fata ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta aferenta unui contract de credit neachitat cimpeancecilia cimpeancecilia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari legale cu privire la achitarea unui contract de credit pentru care sunt presata de KRUK Romania SRL - ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)