avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare la un interviu de angajare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare la un interviu de angajare.

Buna seara.Pe scurt: Acum o luna si ceva am fost la un interviu de angajare.Persoana de la resurse umane mi-a pus mai multe intrebari specifice, mi-a expus atributiile am stabilit salariul si pe urma...nimic. O luna de zile nici un semn.In acest timp am mai avut doua oferte de munca din alta parte dar le-am refuzat fiindca primul loc era mai aproape si salariul mai mare.
Dupa o luna ma sunat persoana sa merg sa fac medicina muncii la clinica mare in Bucuresti.Am fost,am facut analize elaborate si examen psihologic. Pe urma am mai facut alt examen psihologic la alt cabinet.Dupa asta a trecut 10 zile si...NIMIC din nou.Nu am mai avut rabdare si am trimis mesaj ca ce se intampla,ca nu mai pot sa stau fara servici. Imediat am primit un SMS sec cum ca pur si simplu nu am primit OK-ul in urma analizelor.Fara nici o alta explicatie!!!Cand am vrut sa sun mi-a blocat nr.si nu mergea.Credeti ca este normal dupa o luna si ceva sa nu primesc nici o explicatie?Sa nu mi se arate rezultatele examinarilor?Ce fel de plangere pot sa fac impotriva acestei persoane?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 24 Octombrie 2016
"Angajatorul care isi retrage oferta de a angaja un candidat admis la interviu se expune la plata unor daune catre candidatul acceptat.
Este vorba de daune civile pentru retragerea intempestiva a ofertei de angajare.
Daunele trebuie sa corespunda prejudiciului real suferit de candidat prin retragerea ofertei, si se pot obtine numai prin intermediul instantei. "
www.avocatnet.ro/content/for...

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a fi angajat dupa ce l-a interviu s-a promis angajarea mircea.stoica mircea.stoica O persona participa la un interviu de angajare in urma caruia este admis urmand sa fie angajat la respectiva firma. Persoana fiind angajata in acea perioada, ... (vezi toată discuția)
Oferta de munca JulianCarax22 JulianCarax22 Buna ziua! Poate angajatorul sa-si retraga oferta de munca? Am avut un interviu la o companie si, la doua zile dupa, am fost contactat cu un feedback ... (vezi toată discuția)
Retragere oferta angajare Gabitzu01 Gabitzu01 Buna ziua, va rog sa-mi dati si mie un sfat despre ce as putea face in situatia in care un angajator si-a retras oferta de angajare. Concret, am participat ... (vezi toată discuția)