avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

În legătură cu acest subiect, doresc să ştiu dacă mă pot număra printre beneficiarii acestui ajutor, întrucât de la Primărie mi se spune că nu am dreptul la ajutorul de încălzire fiindcă deţin teren agricol. Eu mă aflu în următoarea situaţie: am 56 de ani, sunt şomeră, nu am alte venituri, iar părinţii ( care aveau câteva hectare de pământ) au decedat. Până la această oră nu am dezbătut succesiunea tot din cauza Primăriei, care a tergiversat eliberarea actelor necesare. Deci, în registrul agricol eu nu figurez cu nicio proprietate. Deşi sunt o persoană singură, mi se spune că am "pământ" şi autoturism şi nu pot beneficia de ajutor. Menţionez că atoturismul meu are o vechime mai mare de 10 ani, aşa cum se stipulează în lege. Dacă mă poate ajuta cineva cu informaţii privind metodologia aplicării acestei legi, îi mulţumesc anticipat. Vă doresc o zi bună!
Cel mai recent răspuns: Lixandra Ionut mihai , Mediator 18:47, 26 Octombrie 2016
Din păcate pentru dumneavoastră,nu va încadrați din cauza pământului care îl moșteniți și al autovehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric proprietari teren extravilan AlinBR AlinBR Ca o scurta introducere doresc sa precizez că m-am nascut la sat iar apoi am plecat la studii si nu am mai revenit pana acum 2 ani cand m-am mutat din nou in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de ajutor. bunicii mei au murit in anul ... Chis19 Chis19 Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Bunicii mei au murit in anul 2012. Dupa moartea lor nu a fost facut succesiunea. Tatal meu impreuna cu fratele lui sau ... (vezi toată discuția)
Identificare teren agicol DragosManea DragosManea Buna ziua In urma decesului soacrei mele am mostenit printre altele si un teren agricol extravilan de 1 ha in comuna Cosmesti judetul Galati. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)