avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sechestrare de bunuri de catre primarie ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sechestrare de bunuri de catre primarie ?

Buna, nu am studii juridice si de aceea am o poveste urmata de o intrebare pentru cine se pricepe.

Sambata mi-am parcat masina in parcarea primariei Cluj-Napoca. Duminica a trebuit sa plec undeva (norocul meu ca tot in Cluj-Napoca). Automatul de plata de la parcarea primariei era defect si nu se putea plati tichetul de parcare. Am sunat la "suport tehnic" unde o doamna mi-a zis ca ea poate sa vina cam peste o ora sa ridice bariera. Nu aveam o ora la dispozitie asa ca am luat un taxi sa merg sa-mi rezolv problemele.
Azi (Luni) am mers din nou sa-mi iau masina sa merg la lucru. Aceeasi poveste. Automatul defect. Au mai aparut inca trei proprietari de masini care doreau si ei sa iasa. Am sunat din nou la numarul de telefon afisat si au trimis pe cineva cam in 45 de minute sa ridice bariera.
Intre timp am stat sa citesc regulamentul de functionare al parcarii si printre altele scria: "Nu puteti parasi parcarea decat dupa achitarea taxei la casa automata de plata, situata la parterul parkingului".
Dar daca automatul nu functioneaza? Imi sechestreaza Primaria Cluj-Napoca masina in incinta parcarii timp de o ora?
Nu exista o lege care amendeaza sechestrul nejustificat de bunuri? Sau institutiile statului din Romania au acest drept si eu nu am stiut acest lucru?

As dori sa depun o plangere impotriva cuiva si n-am idee impotriva cui. Sa merg la Protectia Consumatorului? Sa depun plangere penala impotriva directorului Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcarilor Cluj-Napoca?

Din punct de vedere comercial eu am cumparat dreptul de a parca masina in Parcarea Primariei dar nu mi se mai permite ridicarea masinii cand vreau eu ci cand vrea Primaria (Administratia Parcarilor) fara ca eu sa fi fost informat despre acest lucru. Intra cine vrea si cand vrea dar iese cand vrea Primaria nu cand vrea clientul. Ceva nu e in regula ori dpdv al dreptului comercial or al dreptului penal.

Idei? Fundamente juridice?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Parcare privata supermarket folosita ca targ de masini constantinv constantinv Buna ziua, Sunt managerul unui supermarket cu parcare privata de 50 locuri. Sunt exasperat de samsarii de masini care practic si-au facut targ de masinii in ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta (la bloc) - cui ma adresez cand locul este ocupat abuziv sau masina e blocata in parcare? babirusa babirusa daca ai contract cu adp pentru un loc de pacare, este platit la timp si de multe ori gasesti locul de parcare ocupat de alta masina cum procedezi? este vreo ... (vezi toată discuția)
Parcare privata strain blocand intrarea Sergiu_Marian Sergiu_Marian Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip ... (vezi toată discuția)