avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs pentu ocuparea unui post de sofer la bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs pentu ocuparea unui post de sofer la bugetari

La concurs sint 2 probe.Interviu (scris) si practica(condus pe traseu).
Intrebare,care din cele 2 probe se tine prima data,mentionez ca selectarea dosarelor am trecut?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru62 , utilizator 10:16, 25 Octombrie 2016
Probele se sustin in ordinea in care au fost mentionate in anuntul de angajare. De regula proba scrisa este prima.
Proba scrisa se tine prima, dupa care proba practica.
Multumesc.In anuntul de angajare era trecut proba practica prima unde sa putut face niste treburi acum urmeaza proba scrisa! nu stiu daca sa mai ma duc la proba scrisa?am optinut 72 de puncte la proba practica mai am in fata 94,92,82 punctajul colegilor de concurs.Mentionez ca azi am facut cntestatie la punctajul primit.
Puteti contesta organizarea intregului concurs in baza art. 18 din HG nr. 286/2011 unde se precizeaza etapele organizarii probelor, proba practica este suplimentara si prin urmare este ulterioara probei scrise.

HG nr. 286/2011
Art. 18. — (1) Concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant consta, de regula, in 3 etape succesive, dupa cum urmeaza:
a) selectia dosarelor de inscriere;
b) proba scrisa si/sau proba practica;
c) interviul.
(2) Proba practica poate fi introdusa in cazul functiilor contractuale la care este necesara verificarea abilitatilor practice.
(3) Se pot prezenta la urmatoarea etapa numai candidatii declarati admisi la etapa precedenta.

www.avocatnet.ro/content/art...
Trebuia sa depuneti si contestatie pentru modul de organizare a concursului.

Alte discuții în legătură

Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)
Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)