avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs pentu ocuparea unui post de sofer la bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs pentu ocuparea unui post de sofer la bugetari

La concurs sint 2 probe.Interviu (scris) si practica(condus pe traseu).
Intrebare,care din cele 2 probe se tine prima data,mentionez ca selectarea dosarelor am trecut?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru62 , utilizator 10:16, 25 Octombrie 2016
Mutumesc frumos la toata lumea pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)
Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)