avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cladiri scutite de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cladiri scutite de tva

Buna ziua , pe scurt problema mea este urmatoarea , societatea x vinde un spatiu ce are o constructie pe el , conform noului cod fiscal vanzarea este scutita de tva . Vanzarea a fost facuta in asa fel incat pretul vanzarii sa includa acel tva , cum tva ul nu se mai poate recupera exista solutii in asa fel incat contractul sa ramana asa? la pretul initial stabilit fara ca societatea care cumpara sa nu fie prejudiciata , momentan diferenta de tva pe care societatea urma sa si -o recupereze dupa vanzare ra #-o
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2016
DraghiciAlin, utilizator
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 16:11, 24 Octombrie 2016
Sigur.Faceti optiune de taxare in conditiile art.292 alin.3 cod fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare activ firma Lia Gradinariu Lia Gradinariu Sunt asociat unic la un SRL si as dori sa vand un teren care este achizitionat pe firma. Vanzarea este purtatoare de TVA sau e "scutit fara drept de deducere"? ... (vezi toată discuția)
Societate comercial - vanzare teren - se aplica tva? 7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d 7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d O societate comerciala a achizitionat in 2018 un teren de la o persoana fizica, fara TVA. Nu s-a investit, inafara de achizitie, in respectiva proprietate ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa vanzare cladiri Sfedu Sfedu Rugamintea mea este sa imi spuneti daca regimul de taxare inversa in cazul vanzarii unei cladiri, este considerat, din punct de vedere legislativ, o operatiune ... (vezi toată discuția)