avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare de catre proprietar din domiciliul comun in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare de catre proprietar din domiciliul comun in caz de concubinaj

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in identificarea unei solutii rapide pentru urmatoarea stepta:
- o relatie de concubinaj de 4 ani de zile , in anul 2013 am achizitionat o locuita proprietate personala facandu-ne ambii domiciliul acolo. Acum relatia s-a incheiat el este plecat din tara cate o luna-doua si vine in tara si sta urmatoarea luna . Intrebarea mea este cum as putea sa nu il mai primesc in apartament , el neavand drept de proproprietate , dar are domiciliul acolo.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:56, 25 Octombrie 2016
Mai are lucruri acolo ?
I-ati spus sa se mute si nu vrea ?
Buna seara,
Daca prin buna intelegere nu puteti rezolba atunci va trebui msa apelati la instanta fie pe calea dreptului comun fie pe calea exceptionala a evacuarii conform procedurilor prevazute de art. 1039 si celelalte Cod Procedura Civila.
Da , mai are , dar nu se pune problema ca nu vreau sa i le dau. Doar ca nu vrea sa plece. Eu am schimbat yala si nu mai poarte intra in absenta mea.
Nu il mai lasati sa intre ca nu va poate sa va oblige cineva sa il primiti.
Notificati-l sa isi ia bunurile, eventual trimiteti-le undeva, la parinti etc.
Aveti cumva un model de actiune ? Tot incerc sa gasesc cevaq similar si este imposibil. Am mai auzit o alta varianta ca as putea merge la notar sa dau o declarartie pe propria raspundere de revocare a acordului de luare in spatiu.pe care sa i-o transmit printr-o notificare.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa intru in domiciliul meu? hypy hypy buna ziua, as dori si eu un sfat. sunt unul dintre mostenitorii unui apartament. cotatia mea este de 1/10. eu am domiciliul stabil la adresa acelui apartament. ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti chain57 chain57 Buna ziua am divortat de sotia mea in 2009 si locuiam impreuna in garsoniera soacrei mele.Inainte de divort sotia mea a plecat in America si eu am ramas in ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)