Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in identificarea unei solutii rapide pentru urmatoarea stepta:
- o relatie de concubinaj de 4 ani de zile , in anul 2013 am achizitionat o locuita proprietate personala facandu-ne ambii domiciliul acolo. Acum relatia s-a incheiat el este plecat din tara cate o luna-doua si vine in tara si sta urmatoarea luna . Intrebarea mea este cum as putea sa nu il mai primesc in apartament , el neavand drept de proproprietate , dar are domiciliul acolo.
Nu exista un model anume, pur si simplu ii puneti in vedere sa va elibereze spatiul si ii dati termn, iar la notar v-ati duce degeaba.
Nu aveti unde sa ii trimiteti lucrurile ?
I-am pus in vedere acum 4 luni si am stabilit ca si termen 15 octombrie. El este plecat i-am transmis ca am schimbat yala si ca nu va mai putea intra in casa , iar tot ce are in imobilul proprietatea mea poate sa vina sa le ia oricand. Insista insa sa imi spuna ca legal el are domiciliul acolo si nu il pot da afara cat si faptul ca are dreptul sa vina sa sparga usa daca eu nu ii dau drumul in casa.
Aveți o proba ca l-ati anunțat ca ati schimbat yala? Aveți o proba ca ati stabilit de comun acord ca se muta din 15 Oct? Dacă nu, făceți-vă.
El are dreptul sa stea ca ati fost de acord sa îl luați în spațiu, însă nu are dreptul sa spargă usa, ii puteți face plangere penala pt distrugere.