avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatii

Buna ziua!

Vreau sa-mi deschid un punct de lucru, avand ca activitate asistenta in brokeraj (caen 6622). Unde ma pot interesa daca specificul activitatii mele necesita autorizatii de la DSP, ISU, Mediu sau ITM (nu am angajati). Trebuie sa merg la fiecare autoritate in parte?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Flow , utilizator 21:28, 25 Octombrie 2016
Buna ziua,
Daca va intereseaza sa infiintati o societate comercial;a va trebui sa va decideti tipul: PFA, II, SRL, S.A, etc.
Abia dupa va trebui sa vedeti ce doriti.
Punctul de lucru este atasat la ceva, nu este autonom.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Buna seara!
Sunt microintreprindere, sunt inregistrata la Registrul Comertului, unde am declarat punctul respectiv. Doresc sa stiu daca specificul activitatii mele necesita autorizatii si din partea institutiilor mentionate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa inchiriez un spatiu ptr a depozita masinile. adriancars adriancars Buna ziua, detin o firma cu cod caen 4511(comert cu autovehicule ) si doresc sa inchiriez un spatiu ptr a depozita masinile , intrebarea este dc necesita ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)