avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice trebuie semnate electronic documentele depuse pe seap?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

trebuie semnate electronic documentele depuse pe seap?

BUNA
Sunt noua in domeniu si am nevoie de ajutor...documentele care se depun pe seap trebuie semnate electronic?in calitate de operator econumic /ofertant
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 09:40, 5 Noiembrie 2016
ART. 22 din HG 395/2016:
...
(2) Documentele prevăzute la art. 20 alin. (1) lit. b) - d) şi art. 21 alin. (3) vor fi semnate cu
semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat şi încărcate în SEAP în secţiunile specifice disponibile în sistemul informatic şi numai de către autorităţile contractante înregistrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica vizamali vizamali Se vorbeste de semnatura electronica pentru vizionarea documentelor de calificare a ofertantilor. Cei de la UCVAP ne zapacesc cu aceasta semnatura electronica ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta online ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Paticip la o procedura de achizitie publica cerere de oferta cu modalitate de desfasurare online. In fisa de date nu se specifica daca ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica edimcb edimcb Buna ziua, As dori sa aflu daca exista vreo lege care obliga ca si ofertantii sa semneze cu semnatura electronica documentatia pe care o incarca in SEAP. De ... (vezi toată discuția)