avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie medicala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie medicala

buna seara,sunt o persoana care pana astazi a fost incadrata in gr1 de invaliditate cu dreptul la un insotitor personal.astazi comisia a decis ca boala de care sufar{insuficienta renala depasita prin transplant renal} se incadreaza in gr.2.eu am si o indemnizatie de handicap incadrata in gradul 1[accentuat] fara termen de revizuire. pot solicita indemnizatia de insotitor de la comisia de handicap?[precizez ca am renuntat la ea si am luat o de la pensia de invaliditate] daca se poate ,cum trebuie sa procedez?va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Sotul meu in varsta de 38 de ani a fost diagnosticat la varsta de 16 ani cu poliartrita reumatoida. Boala e evoluat in tot acest timp dar fara a ... (vezi toată discuția)