avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, Intreb si eu cine schimba incadrarea in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate HANDICAP ...

Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:37, 14 Februarie 2025
Clarificați despre ce este vorba. Are pensie de boală sau indemnizație de handicap`?
SI ,SI
Doar Comisia de expertiză are competența de a schimba sau menține, gradul de invaliditate sau de handicap.
Sunt Comisii de expertize diferite, astfel Casa de pensii are Comisie de expertiză proprie la Policlinică, cât și DGASPC are Comisie de expertiză proprie la sediul instituției.
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
Dapix, utilizator
lA CARE SA MERGEM ,-,ARE GR ACCENTUAT DE LA dgasp ,mentinut si la comisia Casri de pensii,multumim frumos !
lA CARE SA MERGEM ,-,ARE GR ACCENTUAT DE LA dgasp ,mentinut si la comisia Casri de pensii,multumim frumos !

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am și eu o întrebare. dacă sunt în șomaj și ... Petcu Marian Petcu Marian Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă sunt în șomaj și am fost la comisia de evaluare medicala de unde am primit o decizie cu încadrarea în grad 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru ... Petricaluta Petricaluta Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru schizofrenie si daca este nevoie de insotitor? Multumesc frumos si astept raspunsul dvs s.au a ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap nicolae12 nicolae12 Buna seara, ma numesc Nicolae , am certificat de handicap grad accentuat nerevizuibil pentru Limfom, si pana astazi aveam si pensie de invaliditate gr 3 pentru ... (vezi toată discuția)