avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, Intreb si eu cine schimba incadrarea in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate HANDICAP ...

Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:37, 14 Februarie 2025
Din păcate sunteți în eroare, sau informat greșit.
Cele 2 Comisii de expertiză aparțin fiecare de către instituții diferite, și au criterii diferite și separate de evaluare.
Certificatul care atestă gradul de handicap accentuat emis de DGASPC, n-are nici o legătură cu Comisia de expertiză de pe lângă Casa de pensii.

Ce doriți de la fiecare comisie în legătură cu gradul de încadrare de la fiecare`?

Comisia de expertiză de la DGASPC evaluează gradul de handicap.
Cea de pe lângă Casa de pensii evaluează gradul de invaliditate.
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
Dapix, utilizator
vreau sa obtin gradul i grav permanent de dizabilitate la pensie de boalaunde ma adresea la care comisie
vreau sa obtin gradul i grav permanent de dizabilitate la pensie de boalaunde ma adresea la care comisie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneți cererea de revizuire pensie de boală, la Comisia de expertiză a capacității de muncă, de pe lângă Casa de pensii.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am și eu o întrebare. dacă sunt în șomaj și ... Petcu Marian Petcu Marian Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă sunt în șomaj și am fost la comisia de evaluare medicala de unde am primit o decizie cu încadrarea în grad 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru ... Petricaluta Petricaluta Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru schizofrenie si daca este nevoie de insotitor? Multumesc frumos si astept raspunsul dvs s.au a ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap nicolae12 nicolae12 Buna seara, ma numesc Nicolae , am certificat de handicap grad accentuat nerevizuibil pentru Limfom, si pana astazi aveam si pensie de invaliditate gr 3 pentru ... (vezi toată discuția)