avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal de constatare pentru rovinieta.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal de constatare pentru rovinieta.

Buna ziua.

In luna aprilie am vândut un autoturism unei persoane. Aceasta a circulat fără rovinieta si a fost surprins. Contractul de vânzare cumpărare l-am făcut ulterior și radierea de la finanțe la fel. Procesul mi-a venit la adresa veche în 10 Octombrie.
Insa scrie ca s-a întocmit în septembrie, și camera la surprins pe respectivul în aprilie. Vreau sa știu dacă trebuie sa plătesc aceasta contravenție și unde. Eu sunt din Arad,
Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2016
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut, amenda rovinieta aplicata vanzatorului reludd reludd se da urmatoarea situatie: un proprietar isi vinde masina. la care nu are platita taxa de drum, deoarece nu a folosit-o. vanzatorul cumpara masina. ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, va rog?! cosminwon cosminwon Am primit o amenda de la cnadnr ptr rovinieta, la o masina vanduta acum 4 luni. Ma puteti invata, va rog, ce sa scriu in cererea de contestare(sau cum se ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta valisox valisox pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)