Buna ziua. As dori, daca poate cineva sa ma lamureasca daca in baza unui titlu de proprietate emis in baza Legii 18/1991 de catre Comisia judeteana pt. stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor se poate intabula suprafata de teren respectiv la OCPI, unde sa fie inscris cu nr. topografic si carte funciara, sau mai trebuie facute si alte demersuri pt. a intra in posesia si a altor documente. Multumesc f. mult pentru raspuns.
Aveti nevoie de o documentatie intocmita de un expert autorizat, in baza careia terenul va primi un numar cadastral urmand a i se deschide o carte funciara.
Trebuie efectuate masuratorile cadastrale si intocmita documentatia de catre un inginer cadastral. Si numai dupa efectuarea acestora se poate intabula respectivul teren.
Plangere cadastru
godspeed
Am o plangere impotriva incheierii de respingere a cererii mele de intabulare pe motiv ca parcela invecinata intabulata se suprapune cu a mea in proportie de ... (vezi toată discuția)
Intabulare
iuvri
Buna ziua!
Imi poate da si mie cineva niste informatii?
Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005?
Unde ... (vezi toată discuția)