avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atac la Decizia de invalidare data de Comisia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atac la Decizia de invalidare data de Comisia Naționale pt compensarea imobilelor

Tatăl meu, decedat, a cumparat un teren , care i-a fost luat luat fără titlu valabil. Primăria si ANRP, au recunoscut aceste lucruri, dar nu avem documente( rol fiscal sau altceva), din care sa reiasă ca era încă in proprietatea lui in perioada de referință a Legii 10/2001,republicata. Deci Comisia a spus ca exista posibilitatea ca terenul sa fi fost înstrăinat in aceasta perioada. Primăria nu poate sau nu vrea sa furnnizeze aceste acte.

Ce șanse sint sa cistigam daca atacam decizia la Tribunal, avind in vedere ca am doua declaratii legalizate, de la persoane care il cunoșteau pe tatăl meu si cărora le-a explicat situatia spunindu-le ca terenul a fost luat fără titlu, el fiind funcționar public

Cu mulțumiri pentru răspunsuri competente

Alte discuții în legătură

Atac decizie de invalidare anrp sorin_Buc sorin_Buc Buna ziua, Am primit o decizie de invalidare din partea ANRP zilele acestea pt un dosar pe legea 10/2001. Desi aveam o Dispozitie a Primariei Slobozia din ... (vezi toată discuția)
Teren cu probleme (moștenire) Oalbu Oalbu Buna ziua, Am moștenit un teren cu probleme: in anii 90, terenul a fost disputat in instanta cu unul din angajații primăriei care îl ocupa ilegal. ... (vezi toată discuția)
Atacare dispozitie de respingere a cererii legea 10/2001 lucit lucit Buna ziua, Tatal meu a depus cerere de despagubire la Legea 10/2001 pentru un teren + casa. Casa nu mai exista, a fost demolata de pe vremea comunistilor ... (vezi toată discuția)